Jam studio logo

Kokos banaan pannenkoekjes

Bereidingstijd: 30 min. bereidingstijd
Makkelijk
Door The Lemon Kitchen

Bekijk de benodigdheden

Ingrediënten

  • 3 el Hero Minder Zoet Abrikozen
  • 1 st banaan
  • 230 ml melk
  • 2 st eieren
  • 4 el geitenyoghurt
  • 100 g bloem
  • 20 g geraspte kokos
  • 1 st citroen

Keukenapparatuur

  • Anti aanbak pan
  • Mixer of garde

Bereidingswijze

Tijd voor wat meer variatie bij het ontbijt? Maak deze heerlijke kokos banaan pannenkoekjes met geitenyoghurt, citroen en Minder Zoet abrikozenjam! Heerlijk!
Kokos banaan pannenkoekjes met geitenyoghurt, citroen en abrikozenjam
1. Snijd de banaan in stukjes.
 
2. Meng dit in een kom met de melk, eieren, bloem, geraspte kokos en de citroensap en rasp toe.
 
3. Meng het geheel goed, zodat een glad beslag wordt. Als het beslag te dik is, kun je nog wat extra melk toevoegen.
 
4. Zet een anti aanbak pan op het vuur en voeg wat olie of boter toe.
 
5. Bak de bananen kokos pannenkoekjes goudbruin met een krokant randje. Herhaal dit totdat het beslag op is.
 
6. Als de pannenkoekjes klaar zijn, stapel je ze op elkaar. Zorg ervoor dat ze recht liggen en niet omvallen. Zet er eventueel een prikkertje in.
 Kokos banaan pannenkoekjes met geitenyoghurt, citroen en abrikozenjam
7. Verdeel wat geitenyoghurt over de pannenkoekjes.
 
8. Maak het geheel af met Minder Zoet abrikozenjam.
 
Kokos banaan pannenkoekjes met geitenyoghurt, citroen en abrikozenjam 
Tip: De pannenkoekjes zijn zowel warm als koud erg lekker!
 
Dit fantastische recept is speciaal voor de Hero Jam Studio geschreven door Jadis van The Lemon Kitchen.
 

Volg ons op Instagram

    Heb jij ook een jam recept?

    Upload jouw recept