Hero Original Jam

Kwaliteit van ons fruit

Je moet van goeden huize komen, om een plekje in de jampot van Hero te veroveren. Bij Hero selecteren we alleen het allerbeste fruit. Want waar in de supermarkten veelal de zelfde grootte en vorm zijn terug te vinden op het schap, discrimineren wij niet op vorm, grootte of kleur. Wij vinden met name smaak en geur van belang. We werken daarom heel nauw samen met de telers. Ons fruit komt altijd uit de gebieden waar het zich het prettigst voelt.

Netwerk van speciaal geselecteerde telers
De kwaliteit van het fruit dat we gebruiken zorgt in zeer hoge mate voor de kwaliteit van het eindproduct. Daarvan zijn we ons al zeer lang bewust. Al vanaf het begin onderhouden we daarom direct contact met de boeren uit de omgeving die ons fruit leveren. Zo onderstrepen we het belang van een goede relatie met de boeren.

Hoge kwaliteitsnormen
Vruchten zijn natuurproducten; dit betekent dat de kwaliteit niet altijd hetzelfde is. Bij Hero vinden we hoge kwaliteitsnormen erg belangrijk. Alleen door nauw samen te werken met de telers en leveranciers kunnen wij onze ambities op dit vlak waarmaken. Zo worden de vruchten voortdurend onderworpen aan controles.

Kwaliteit is bij ons het belangrijkste uitgangspunt.

Kwaliteit
Kwaliteit is bij ons het belangrijkste uitgangspunt. Daarom hanteren we hoge kwaliteitsnormen bij de selectie van onze ingrediënten. In de leveringscontracten is de kwaliteit en herkomst van de vruchten exact vastgelegd. Onze afdeling Kwaliteitsbewaking volgt de ingrediënten vanaf het moment van binnenkomst in onze fabriek, de productie tot en met het transport naar de supermarkt.