• Kwaliteit van ons fruit

Kwaliteit van ons fruit

Je moet van goeden huize komen, om een plekje in de jampot van Hero te veroveren. Bij Hero selecteren we alleen het allerbeste fruit, met de allerlekkerste smaak. We werken daarom heel nauw samen met de boeren. Ons fruit komt altijd uit de gebieden waar het zich het prettigst voelt.

Network of trusted farmers
De kwaliteit van het fruit dat we gebruiken zorgt in zeer hoge mate voor de kwaliteit van het eindproduct. Daarvan zijn we ons al zeer lang bewust. Al vanaf het begin onderhouden we daarom direct contact met de boeren uit de omgeving die ons fruit leveren. Zo onderstrepen we het belang van een goede relatie met de boeren.

Hoge kwaliteitsnormen
Vruchten zijn natuurproducten; dit betekent dat de kwaliteit niet altijd hetzelfde is. Bij Hero vinden we hoge kwaliteitsnormen erg belangrijk. Alleen door nauw samen te werken met de telers en leveranciers kunnen wij onze ambities op dit vlak waarmaken. Zo worden de vruchten voortdurend onderworpen aan controles.

Kwaliteit
Kwaliteit is bij ons het belangrijkste uitgangspunt. Daarom hanteren we hoge kwaliteitsnormen bij de selectie van onze ingrediënten. In de leveringscontracten is de kwaliteit en herkomst van de vruchten exact vastgelegd. Onze afdeling Kwaliteitsbewaking volgt de ingrediënten vanaf het moment van binnenkomst in onze fabriek tot en met de productie.

Ontdek waar ons fruit vandaan komt. 

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuws, tips en weetjes.

 

Inschrijven

Top