HERO-Jam-2023-regular-keyvisual.jpg

Hero. Al 137 jaar, klein geluk.

Klein geluk. Het zit ‘m in de momenten die we dagelijks beleven. Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat, van jong tot oud. Op verschillende momenten gedurende de dag ervaar je kleine geluksmomentjes. En dat is waar Hero al 137 jaar onderdeel van uitmaakt. Van het openen van een nieuwe pot jam en het ruiken van de zoete, fruitige geur tot aan de eerste hap van een croissantje met jam én het stiekem aflikken van de lepel. Wat is voor jou een klein geluksmomentje?

Deze kleine geluksmomenten zijn door de jaren heen hetzelfde gebleven, net als onze passie voor fruit. Sinds 1886 kunnen consumenten genieten van onze passie voor fruit. Al snel werd de eerste aardbeienjam gemaakt. Een smaak die tot de dag van vandaag nog steeds het meest populair is. Inmiddels is ons assortiment uitgegroeid tot verschillende smaken binnen verschillende ranges: Original en Minder Zoet. Welke smaak je ook kiest: klein geluk ervaar je met Hero.

Hero Vruchtenspread

Klein geluk in jouw favoriete smaak

Of je nu houdt van aardbei, abrikoos, zwarte kers, bosbes of gember: geniet bij het ontbijt, tijdens de lunch of tussendoor en gun jezelf dat kleine geluksmomentje met Hero. Eet je liever jam met minder suiker? Ook Hero Minder Zoet brengt klein geluk op je boterham, beschuit of croissant, maar is ook heerlijk door bijvoorbeeld je yoghurt. En dat met maar liefst 40% minder suiker.

Ontdek alle smaken
Hero Original

Hero. Al 137 jaar. Klein geluk. 🍓

Met onze verschillende soorten en smaken jam kun je eindeloos variëren. Geniet jij van een ouderwetse witte boterham met een laagje boter en zoete aardbeienjam? Of hoort er bij jouw kopje koffie op zondagochtend een croissantje met zachte abrikozenjam? We schuiven graag aan! Maar ook de yoghurt op maandagochtend of het bakje kwark tussendoor geeft Hero graag wat extra fruitige liefde. Zelfs jouw baksels maken we nét dat beetje lekkerder. Hoe je Hero ook gebruikt, onze jams & vruchtenspreads zorgen elke dag voor onverwachte geluksmomentjes. Kleur je ontbijt, lunch, tussendoortje of traktatie met Hero Original of Hero Minder Zoet en geniet van klein geluk!

Hero. Al 137 jaar. Klein geluk. 🍓