Hero Vruchtenspread in een nieuw jasje

Jouw favoriet nu in een nieuw jasje

Dat is even wennen! Fruit is onze passie, en die heeft nu een nieuw jassie. Eentje die ons een stuk beter past! Soms moet je wat dingen veranderen, als het uitgangspunt maar hetzelfde blijft. En dat is zo. Onze vruchtenspreads zijn nog net zo lekker en nu z贸 fruitig dat Hero elke dag net dat beetje zoeter, vrolijker en fruitiger kleurt.

Nu verkrijgbaar in jouw supermarkt!
Hero Vruchtenspread

Jouw favoriete Hero-smaak, nu in een nieuw jasje! Of je nu houdt van aardbei, abrikoos, zwarte kers, bosbes of gember: geniet bij het ontbijt, tijdens de lunch of tussendoor en gun jezelf een Hero-momentje.

Ontdek alle smaken
Hero Original

Onze passie voor fruit kleurt je dag!

In 1914 maakten we onze eerste aardbeienjam. Toen bestonden er nog geen koelkasten. Door suiker toe te voegen bleven de aardbeien langer houdbaar. Dankzij de moderne productieprocessen heeft jam tegenwoordig niet zoveel toegevoegde suikers meer nodig om het goed te kunnen conserveren, en daarom hebben we het aantal suiker in onze producten ook drastisch verminderd. Met 50 gram fruit per 100 gram is Hero Fruitspread nog steeds een zoete traktatie bij ontbijt, lunch of tussendoor, maar een stuk gezonder. Bovendien is de smaak nu n贸g fruitiger!

Jouw favoriete Hero-smaak, nu in een nieuw jasje! 馃崜 Nu in jouw supermarkt!