Lekker Origineel

Hero Cassis, lekker origineel!

Hero Cassis is “The Original” Cassis, omdat wij van Hero de Cassis frisdrank hebben uitgevonden! Al vanaf de start in 1938 komen de zwarte bessen van de vruchtbare Zeeuwse kleigrond. Een gedeelte van de bessen wordt op een natuurlijke manier gegist (fermentatie) waarbij de verborgen geur- en smaakcomponenten vrijkomen. Dat zorgt voor de volle ronde smaak van Hero Cassis. Staat deze lekkere originele frisdrank al bij jou in de koelkast? Kies voor Hero Cassis!

Fles Koelkast Hero Cassis

Hero The Original Cassis

Hero “The Original” Cassis, gemaakt van zwarte bessen uit eigen land, met een volle en ronde smaak. Cassis is een oer-Hollands product dat al sinds 1938 door Hero wordt gemaakt. Net als in 1938 komen de zwarte bessen voor Hero Cassis nog steeds van de vruchtbare Zeeuwse kleigrond. Ga jij voor Hero “The Original” Cassis of Hero Cassis Zero?

Hero Cassis Zero

Hero Cassis Zero

Hero Cassis Zero, gemaakt van zwarte bessen uit eigen land, bevat uitsluitend natuurlijke suikers vanuit de zwarte bessen en is verder gezoet met zoetstoffen. Met Hero Cassis Zero heb je dus niet de calorieën, maar nog steeds de unieke Hero Cassis smaak!

Hero Cassis Zero

HERO CASSIS KOELKAST-CHECK WEKEN

Wij zijn deze zomer op pad om de meest originele koelkasten van Nederland op te speuren! Benieuwd hoe onze Jorn dat afgaat?

Check de afleveringen op YouTube! 

𝗢𝗡𝗗𝗘𝗥𝗪𝗘𝗚 𝗡𝗔𝗔𝗥 𝗝𝗢𝗨𝗪 𝗞𝗢𝗘𝗟𝗞𝗔𝗦𝗧 De Hero Cassis Koelkast-Check Weken-Bus (ja, een hele mond vol) strijkt deze zomer neer door heel Nederland! Is jouw koelkast al #lekkerorigineel? Spot de bus, doe mee, en maak kans op mooie prijzen!

"She said YES!" 💜​ - HERO CASSIS KOELKAST-CHECK WEKEN 🍇​ AFLV. #1 #HEROCASSIS #LEKKERORIGINEEL
Cassis Lekker Origineel Koelkast Logo

Volg ons op Instagram

Volg ons op Instagram en deel met ons hoe lekker origineel jij bent!

Volg ons @hero_cassis
Hero Cassis - Lekker Origineel voor in je koelkast!