header bubbles no bubbles

Simply the bes!

Hey you! Ook zo’n fan van Cassis? Dan ben je op de juiste plek beland! De enige échte Cassis is natuurlijk die van Hero, onze voorvaderen hebben in 1938 het originele recept bedacht. En ondanks dat we door de jaren heen wat veranderingen hebben doorgemaakt is er één ding onveranderd: onze zwarte bessen. Die maken Hero Cassis uniek. En we halen ze nog steeds uit diezelfde vruchtbare Zeeuwse klei als in 1938. Deze bessen fermenteren we, en dat geeft Hero Cassis de échte, originele, friszoete cassis-smaak.

cassis NB assortment

Nu ook zonder prik!

De nieuwste telg in onze Cassis-familie! Hero Cassis No Bubbles is net zo fris, zoet en fruitig als zijn bubbelende broertje, maar dan zonder prik. Verkrijgbaar in een Regular en een Zero variant. Dus of je nu houdt van prik of niet, en liever zero drinkt of houdt van fris mét suiker: Cassis is er nu écht voor iedereen!

Hero Cassis new design

Bright new design

Al onze producten hebben een make-over gehad. Hero Cassis had dringend behoefte aan een nieuw, shiny jasje, en is nu helemaal futureproof! Voor welke Hero Cassis je ook gaat: met deze glow-up drink je je glas, blik of flesje Cassis nóg lekkerder. 💜

 

Kies jij voor een explosie van fruit, weinig calorieën of smooth as no bubbles? 

cassis original
cassis zero
no bubbles
tiktok

Find us on TikTok

Echt heel leuk. Beloofd.

Volg ons @hero.cassis
insta casssis

Volg ons op Instagram

Voor winacties, grappige reels en meerrrr info over je favoriete cassis!

Volg ons @hero_cassis