Header_pate trifle
Diner

Trifle van paté

  • Bereidingstijd
    20 minuten
  • Porties
    4 Personen
  • Moeilijkheidsgraad
    Makkelijk
Bewaar dit recept

Bereidingswijze

  1. Meng de paté met de roomkaas.
    pate trifle - ingredienten
  2. Fruit de sjalot en de tijm in een steelpannetje met 1 eetlepel roomboter.
  3. Blus af met de port, voeg de bosbessenjam toe en laat de saus 5 minuten zachtjes inkoken.
  4. Breng op smaak met peper en zout en laat daarna afkoelen.
  5. Snijd de paddenstoelen in stukjes en bak ze in een koekenpan in een eetlepel roomboter en een eetlepel olijfolie tot ze goudbruin zijn. Breng op smaak met zwarte peper.
  6. Maak in de glazen laagjes van de paté en de bosbessensaus.
    pate trifle - tussenstap
  7. Garneer tot slot met de gebakken paddenstoelen, gerookte amandelen, wat tijm en de bosbessen.

Tip!

  1. Lekker om te serveren met geroosterd brood.