Abrikozen ile flottante_Eindresultaat
Dessert

Abrikozen île flottante

  • Bereidingstijd
    45 minuten
  • Porties
    4 Personen
  • Moeilijkheidsgraad
    Makkelijk
Bewaar dit recept

Bereidingswijze

  1. Klop de eiwitten, vetvrij, op en voeg tijdens het kloppen de suiker toe.

    Abrikozen ile flottante_Ingredienten
  2. Klop tot het eiwit glanst en klop er op het laatste moment ¾ van de kaneel door.

  3. Roer de jam los.

  4. Verdeel de yoghurt over 4 kommen en meng hier de losgeroerde jam door.

    Abrikozen ile flottante_Bereiding_2400x1200
  5. Verdeel de bosbessen en stukjes abrikozen over de kommen.

  6. Schep in elke kom een toef kaneeleiwit.

  7. Bestuif met wat kaneel en serveer met een kaneelbiscuit.

Tips!

  1. De île flottante is helemaal aan te passen aan het seizoen en je eigen voorkeur! Maak het bijvoorbeeld eens met aardbeien of kersen.

  2. Lekker als toetje, maar ook als ontbijt, tussendoortje, kleine lunch…