Jam studio logo

Yoghurt-kokosijsjes

Bereidingstijd: 15 min. bereidingstijd
4 uur wachttijd
Makkelijk
Door Hero

Bekijk de benodigdheden

Ingrediënten

  • 6 el Hero Aardbeienjam Minder Zoet
  • 1 blikje(s) kokosmelk 1 nacht in de koelkast
  • 250 g Griekse yoghurt
  • 1 el poedersuiker
  • 125 g verse frambozen
  • 2 el kokosrasp

Keukenapparatuur

  • 6 ijsvormpjes

Bereidingswijze

Ja! Het is weer tijd voor ijsjes! Wil jij ook eens iets anders en dan het liefst lekker zelf gemaakt? Probeer deze yoghurt-kokosijsjes! Lekker verkoelend…

1. Open het blik kokosmelk zonder te schudden.

2. Schep de bovenste, dikke laag in een kom.

3. Roer de yoghurt samen met de suiker door de dikke kokosmelk.

4. Meng in een andere kom de frambozen met de aardbeienjam.

5. Vul de mallen door om en mo laagjes te maken met het frambozen- en kokosmengsel.

6. Eindig met wat kokosrasp.

7. Doe de deksel op de mal en steek het stokje in het ijs. Zet weg in de vriezer.

8. Na ongeveer 4 uur zijn de ijsjes klaar. Verwijder de deksel en haal de ijsjes uit de mal. Bestrooi met wat kokosrasp.
 
Tip: Uiteraard kun je eindeloos variëren met verschillende soorten jam en fruit dus geef je creativiteit alle ruimte!
 
 

Volg ons op Instagram

    Heb jij ook een jam recept?

    Upload jouw recept