Header_kokos_youghurt_ijsjes
Dessert

Yoghurt-kokosijsjes

  • Bereidingstijd
    15 minuten
  • Porties
    6 Personen
  • Moeilijkheidsgraad
    Makkelijk
Bewaar dit recept

Bereidingswijze

  1. Open het blik kokosmelk zonder te schudden.
    Ingredienten_kokos_yoghurt_ijsjes
  2. Schep de bovenste, dikke laag in een kom.
  3. Roer de yoghurt samen met de suiker door de dikke kokosmelk.
  4. Meng in een andere kom de frambozen met de aardbeienjam.
  5. Vul de mallen door om en mo laagjes te maken met het frambozen- en kokosmengsel.
  6. Eindig met wat kokosrasp.
  7. Doe de deksel op de mal en steek het stokje in het ijs. Zet weg in de vriezer.
    Bereiding_kokos_yoghurt_ijsjes
  8. Na ongeveer 4 uur zijn de ijsjes klaar. Verwijder de deksel en haal de ijsjes uit de mal. Bestrooi met wat kokosrasp.

Tip!

  1. Uiteraard kun je eindeloos variëren met verschillende soorten jam en fruit dus geef je creativiteit alle ruimte!