Header_croissants_amandel_chocolade_3840x1400.jpg
Ontbijt

Croissants met amandel en chocolade

  • Bereidingstijd
    35 minuten
  • Porties
    6 Personen
  • Moeilijkheidsgraad
    Makkelijk
Bewaar dit recept

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor volgens de aanwijzing op de verpakking van de croissants.
  2. Rol het deeg uit en volg de aangegeven instructies.
  3. Verdeel het amandelspijs over het deeg en rol de croissants op zodat het spijs aan de binnenkant zit.
  4. Strooi het amandelschaafsel over het deeg.
  5. Bak de croissants af volgens de aanwijzingen en zet ondertussen de pure chocolade zachtjes op in een steelpannetje.
  6. Wanneer de croissants klaar zijn, laat ze dan even kort afkoelen en bestrijk de bovenkanten met de gesmolten pure chocolade. Super easy gerecht, om echt van te smikkelen!

Tip!

  1. vouw de zijkantjes van de croissants voorzichtig naar binnen zodat het amandelspijs er niet uitloopt in de oven.