Header_Croissant_wentelteefjes_3840x1400.jpg
Ontbijt

Croissant wentelteefjes met jam

  • Bereidingstijd
    20 minuten
  • Porties
    4 Personen
  • Moeilijkheidsgraad
    Makkelijk
Bewaar dit recept

Bereidingswijze

  1. Klop in een diep bord of schaal de melk, eieren en kaneel door elkaar.

    Ingredienten_Croissant_wentelteefjes_2400x1200.jpg
  2. Snijd de croissants in de lengte open en vul met een flinke eetlepel aardbeienjam.

  3. Klap de croissants weer dicht en laat per één of twee stuks lekker weken in het ei-mengsel.

    Bereiding_Croissant_wentelteefjes_2400x1200.jpg
  4. Zet een koekenpan op middelhoog vuur en laat hier een klontje boter in smelten.

  5. Leg de croissant wentelteefjes hierin en bestrooi de bovenkant met wat suiker.

  6. Bak ongeveer 1,5 minuut aan elke kant.

  7. Leg de croissant wentelteefjes op een bordje en serveer eventueel met een klodder kwark én een schepje extra aardbeienjam.

Tip!

  1. Het frisse van de kwark past extra goed bij de zoete jam en croissant wentelteefjes! Wát een ontbijt!