Ontbijt
Croissant wentelteefjes met jam
Bereidingstijd
20 minutenPorties
4 PersonenMoeilijkheidsgraad
Makkelijk
Bereidingswijze
- Klop in een diep bord of schaal de melk, eieren en kaneel door elkaar.
- Snijd de croissants in de lengte open en vul met een flinke eetlepel aardbeienjam.
- Klap de croissants weer dicht en laat per één of twee stuks lekker weken in het ei-mengsel.
- Zet een koekenpan op middelhoog vuur en laat hier een klontje boter in smelten.
- Leg de croissant wentelteefjes hierin en bestrooi de bovenkant met wat suiker.
- Bak ongeveer 1,5 minuut aan elke kant.
- Leg de croissant wentelteefjes op een bordje en serveer eventueel met een klodder kwark én een schepje extra aardbeienjam.
Tip!
- Het frisse van de kwark past extra goed bij de zoete jam en croissant wentelteefjes! Wát een ontbijt!