Borrel
Plaattaart met geitenkaas en abrikozenjam
Bereidingstijd
15 minutenPorties
6 PersonenMoeilijkheidsgraad
Makkelijk
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 200°C.
- Rol het bladerdeeg uit op een bakplaat.
- Snijd een rode ui in ringen en de geitenkaas in stukjes.
- Bekleed het bladerdeeg met de ui en de geitenkaas.
- Voeg daarna een flinke hoeveelheid abrikozenjam toe.
- Strooi de fijngehakte hazelnoten over de taart.
- Zet de taart in de voorverwarmde oven en bak af tot hij mooi goudbruin is in ongeveer 15 minuten.
- Haal de taart uit de oven en maak af met wat verse basilicum.
Tip!
- Eet de plaattaart als borrelhapje of serveer als diner met een lekkere, frisse salade! Dit fantastische recept is speciaal voor de Hero Jam Studio geschreven door Tamara van Salt & Orange.