Lunch
Frambozen fattoush salade met gegrilde halloumi
Bereidingstijd
15 minutenPorties
4 PersonenMoeilijkheidsgraad
Makkelijk
Bereidingswijze
- Meng voor de dressing de citroenrasp en -sap met 2 eetlepels olijfolie, 2 eetlepels frambozenjam en breng op smaak met peper en zout.
- Meng voor de marinade 4 eetlepels olijfolie met de tijm, komijn, peper en zout.
- Besmeer de pitabroodjes met de marinade en grill 2 minuten aan iedere kant in een grillpan en snijd daarna in puntjes. Bewaar wat van de marinade voor de halloumi.
- Besmeer de plakken halloumi ook met de marinade en grill in een grillpan 1 tot 2 minuten aan iedere kant, tot de kaas mooie grillstrepen heeft.
- Meng de ijsbergsla met de tomaten, komkommer, rode ui, muntblaadjes en frambozen en meng de dressing er doorheen.
- Halveer de salade met het pitabrood en de lauwwarme halloumi.