header_FrambozenFattouch_salade_gegrilde_halloum_38401400.jpg
Lunch

Frambozen fattoush salade met gegrilde halloumi

  • Bereidingstijd
    15 minuten
  • Porties
    4 Personen
  • Moeilijkheidsgraad
    Makkelijk
Bewaar dit recept

Bereidingswijze

  1. Meng voor de dressing de citroenrasp en -sap met 2 eetlepels olijfolie, 2 eetlepels frambozenjam en breng op smaak met peper en zout.

    ingredienten_FrambozenFattouch_salade_gegrilde_halloum_2400x1200.jpg
  2. Meng voor de marinade 4 eetlepels olijfolie met de tijm, komijn, peper en zout.

  3. Besmeer de pitabroodjes met de marinade en grill 2 minuten aan iedere kant in een grillpan en snijd daarna in puntjes. Bewaar wat van de marinade voor de halloumi.

  4. Besmeer de plakken halloumi ook met de marinade en grill in een grillpan 1 tot 2 minuten aan iedere kant, tot de kaas mooie grillstrepen heeft.

  5. Meng de ijsbergsla met de tomaten, komkommer, rode ui, muntblaadjes en frambozen en meng de dressing er doorheen.

  6. Halveer de salade met het pitabrood en de lauwwarme halloumi.

    bereiding_FrambozenFattouch_salade_gegrilde_halloum_2400x1200.jpg