Header_Kipspiesjes met Black Cherry BBQ sauce
Diner

Kipspiesjes met Black Cherry BBQ sauce

  • Bereidingstijd
    20 minuten
  • Porties
    10 Personen
  • Moeilijkheidsgraad
    Gemiddeld
Bewaar dit recept

Bereidingswijze

  1. Fruit de sjalotjes in een steelpannetje in de olijfolie 5 minuutjes op laag vuur tot de sjalot glazig en zacht is.
    Ingredienten_Kipspiesjes met Black Cherry BBQ sauce
  2. Voeg de ketchup, zwarte kersenjam, worchestersauce, wittewijnazijn, gerookt paprikapoeder, peper en zout toe en breng aan de kook.
  3. Draai het vuur laag en laat 10 minuten zachtjes inkoken tot de saus dik begint te worden.
  4. Snijd de kiphaasjes in stukjes en rijg ze aan de prikkers.
  5. Besmeer de kip met olijfolie, peper en zout en grill in een grillpan in 4 a 5 minuten per kant goudbruin.
    Bereiding_Kipspiesjes met Black Cherry BBQ sauce
  6. Serveer de kipfiletspiesjes met de BBQ-saus.