Ontbijt
Mueslibar met aardbeienjam en bananenchips
Bereidingstijd
45 minutenPorties
10 PersonenMoeilijkheidsgraad
Gemiddeld
Bereidingswijze
- Verwarm de honing in de steelpan en kook deze ongeveer 2,5 minuut. Let op dat het niet aanbrandt.
- Snij de gedroogde abrikozen klein en breek de bananenchips in stukjes.
- Hak de muesli grof en schep dit samen met de havermout, de gedroogde abrikozen en de bananenchips door de warme honing.
- Voeg hier op het laatste moment 1 ruime eetlepel aardbeienjam door.
- Vorm de warme massa op een stuk bakpapier tot een strook van ongeveer 10 cm breed en 1 cm dik. Druk deze stevig aan en laat daarna afkoelen in de koelkast.
- Tot slot kun je de plak in repen snijden (ongeveer 10).
- Bewaar ze droog en koel.
Tips!
- Iets meer crunch in je mueslibar? Voeg je favoriete noten toe.
- Tijd voor een uitgebreid ontbijt? Meng wat eetlepels kwark met een eetlepel Hero Original aardbeienjam en eet dit bij de mueslibar.