Cashew tartelettes_Eindresultaat
Ontbijt

Cashew tartelettes

  • Bereidingstijd
    45 minuten
  • Porties
    4 Personen
  • Moeilijkheidsgraad
    Gemiddeld
Bewaar dit recept

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Hak de cashewnoten en het amandelschaafsel fijn in de keukenmachine.
    Cashew tartelettes_Ingredienten
  3. Roer het eiwit los en meng dit samen met de suiker door het notenmengsel.
  4. Verdeel dit over de kleine bakvormpjes en druk goed aan met een opstaande rand.
    Cashew tartelettes_Bereiding_2400x1200
  5. Plaats de bakvormpjes in de oven en bak in ongeveer 15 minuten gaar.
  6. Laat ze afkoelen.
  7. Schep twee eetlepels frambozenjam door de yoghurt en schep dit op de noten tartelettes.
  8. Garneer met de citroenmelisse en vers fruit.

Tip!

  1. Bak de vormpjes en bewaar ze, nadat ze zijn afgekoeld, in de koelkast. Zo hoef je ze ’s ochtends alleen nog maar te vullen met yoghurt, jam en fruit.