Jam studio logo

Win een Kenwood keukenmachine!

Kun je niet wachten om zelf de mooiste creaties te maken? Maak de lekkerste toetjes, taarten en andere heerlijkheden met een Kenwood keukenmachine! Deel nu jouw eigen Hero recept! Lees snel verder...

De Hero Jam Studio staat boordevol inspiratie! Ga je zelf ook lekker aan de slag? Maak je lekkerste toetjes, taarten en andere heerlijkheden met een Kenwood keukenmachine! Lees snel verder en ontdek welke producten we weg gaan geven! Heb je zelf ook volop receptinspiratie? Upload dan snel je eigen Hero recept en maak kans op mooie prijzen!

Kenwood kMix Keukenmachine

Eigentijds, stijlvol design met uitmuntende presaties. Dat is de Kenwood kMix Keukenmachine! Een absolute eyecatcher in elke keuken. De keukenmachine wordt geleverd met diverse accessoires en is daardoor overal inzetbaar. Ze zijn leverbaar in de trendy kleuren wit, rood en zwart en zeer geschikt voor het mengen van grote hoeveelheden ingrediënten en het kneden van zwaar deeg.

 Kenwood winactie

Wat kun je winnen?

Stuur jij het lekkerste recept in met Hero Jam? We geven elke maand een Kenwood keukenmachine weg. Misschien nog leuker? Er zijn een paar verrassingspakketten te winnen! Dit zal zijn rondom Moederdag, tijdens de lancering van de Taartbijbel en met Kerst. 

De winnaars worden per e-mail op de hoogte gebracht en vermeld op deze pagina. Meer informatie vind je bij de actievoorwaarden.

Volg ons op Instagram

    Heb jij ook een jam recept?

    Upload jouw recept