• Hero tussendoortjes

Hero tussendoortjes

Hero B'tween, de granenreep met lekkers tussendoor.

Meerdere snackmomenten per dag

De trend van meerdere keren per dag kleine maaltijden eten is duidelijk zichtbaar. Zo eet 46% van de consumenten gemiddeld meer dan drie tussendoortjes per dag! Hero B’tween is een perfect product om uw gasten op een makkelijke manier te laten genieten van een tussendoortje.

Hero B’tween is een granenreep die bestaat uit diverse graansoorten zoals haver, tarwe en gerst met lekkere ingrediënten er tussendoor, zonder conserveermiddelen of kunstmatige kleurstoffen. Een tussendoortje tussen twee vergaderingen, tussen twee tentamens, of tussen twee wedstrijden in bijvoorbeeld.

Hero B'tween Big

De grote granenreep B’tween BIG is een zeer bekende reep in het Out of Home kanaal met een brede distributie in On the Go (petrol, treinstations), catering, vending automaten, hotels etc. Deze reep is ideaal voor het tussendoormoment en bevat geen conserveermiddelen of kunstmatige kleurstoffen. Hero B'tween Big is verkrijgbaar in 4 verschillende smaken; Melkchocolade, Hazelnoot, Pinda & Chocolade en Kokos & Chocolade.

Hero B'tween voor de kleine trek

Naast de vertrouwde grote repen biedt Hero ook een alternatief voor de kleine trek met B’tween Pure Chocolade (23g) en Hazelnoot (25g). Deze repen zijn ook op steeds meer locaties verkrijgbaar, omdat beide varianten minder dan 110 kcal per reep bevatten en hiermee voldoen aan de Richtlijnen Gezondere Kantines van het Voedingscentrum.

 

Alle varianten Hero B'tween zijn verkrijgbaar in opvallende presentatiedozen, dus gemakkelijk te plaatsen op de toonbank en/of verkoopcounter.

 

Top