Volkorenbol met warme beenham met een jus van Hero Bosbessen Jam
Bereidingstijd:
15 min. bereidingstijd
Bekijk de benodigdheden
Ingrediënten
- 350 gr gekookte beenham
- 150 gr Hero Bosbessen Jam
- 250 ml basis demi glace
- 20 gr geplukte frisee
- 20 st zongedroogde tomaat
- 10 st volkorenbol
- 10 ml olijf olie
Bereidingswijze
1. Verwarm de demi glace in een steelpan.
2. Schep de Hero Bosbessen Jam bij de demi glace en laat dit even sudderen.
3. Snijd de beenham in dunne plakken op een snijmachine.
4. Verwarm in een bakpan de olijfolie en bak de beenham kort aan.
5. Blus de beenham af met de bosbessen jus en laat dit de beenham goed verwarmen.
6. Snijd de broodjes open.
7. Verdeel de warme plakken beenham over de broodjes.
8. Garneer de broodjes af met de geplukte frisee en zongedroogde tomaatjes.