Truffel crostini met Coppa di Parma
Bereidingstijd:
15 min. bereidingstijd
Bekijk de benodigdheden
Ingrediënten
- 1 st ciabatta
- 50 ml olijf olie
- 10 gr truffel tapenade
- 20 plakken Coppa di Parma
- 150 gr Hero Gastronomique Abrikozen Jam
- 1 st kropsla
- 10 gr platte peterselie
- 1 snufje zout/peper
Bereidingswijze
1. Verwarm de oven voor op 180°C (hetelucht).
2. Snijd 10 plakken van de ciabatta en leg ze op een bakplaat.
3. Meng de olie met de truffel tapenade en smeer de broodjes in.
4. Breng de broodjes op smaak met wat zout en peper.
5. Bak de broodjes krokant en droog in de oven voor ongeveer 10 minuten.
6. Laat de crostini‘s even afkoelen buiten de oven.
7. Leg de plakjes Coppa di Parma op de crostini.
8. Schep de Hero Abrikozen Jam op de ham en leg daar een stukje kropsla op.
9. Garneer het geheel af met de platte peterselie.