Salade van gerookte kip en avocado

Bereidingstijd: 15 min. bereidingstijd

Bekijk de benodigdheden

Ingrediënten

  • 200 gr Hero Frambozen Jam
  • 2 st gerookte kipfilet ca. 500 gram
  • 400 gr kleine spinazieblaadjes
  • 2 st avocado eetrijp
  • 1 st rode ui
  • 175 gr verse frambozen
  • 20 gr bladselderij
  • 100 ml frambozenazijn
  • 75 ml olijfolie

Bereidingswijze

1. Meng voor de dressing de Hero Frambozen Jam met de frambozenazijn en de olijfolie met een garde goed door elkaar.
2. Snijd de rode ui in dunne halve ringen.
3. Snijd de gerookte kip in blokjes of dunne plakjes.
4. Snijd de avocado in vieren en verwijder de schil. Snijd hem daarna in plakjes.
5. Dresseer de fijne spinazie op het bord.
6. Verdeel hierover netjes de kip, de rode ui en plakjes avocado.
7. Sprenkel hierover ruim de frambozendressing.
8. Garneer de salade af met de verse frambozen en de takjes bladselderij.