Roodbaars met venkel en frambozensaus

Bereidingstijd: 30 min. bereidingstijd

Bekijk de benodigdheden

Ingrediënten

  • 100 gr Hero Frambozen Jam
  • 10 st roodbaars ca. 130 gram per stuk
  • 200 gr Linguini pasta
  • 4 st venkel
  • 500 gr cherrytomaatjes
  • 150 ml simpele balsamico (geen zoete oude)
  • 20 gr bieslook
  • 1 el olijfolie

Bereidingswijze

1. Kook de pasta af volgens de verpakking en spoel deze daarna koud.
2. Halveer de cherrytomaatjes en snijd de venkel in dunne stukjes.
3. Snijd de bieslook fijn.
4. Verwarm in een pan een scheutje olijfolie en bak hierin de venkel zacht in ca. 5 minuten.
5. Voeg nu de Hero Frambozen Jam, de balsamico en de tomaatjes toe en verwarm het geheel goed door.
6. Bak de vis ondertussen gaar in een scheutje olijfolie, of in de oven.
7. Voeg de gekookte pasta toe aan de saus en verwarm dit nog even door.
8. Breng op smaak met peper en zout.
9. Schep de pasta op een bord en leg de gebakken vis erop.
10. Garneer af met de gesneden bieslook.