Biefstuk met saus van Hero Bosbessen Jam

Bereidingstijd: 20 min. bereidingstijd

Bekijk de benodigdheden

Ingrediënten

  • 850 gr Hero Bosbessen Jam
  • 7 12 st sjalotjes
  • 2 12 teentje(s) knoflook
  • 10 takje(s) tijm
  • 300 ml rode wijn
  • 1 snufje peper en zout
  • 2 12 el olijfolie
  • 10 stuk(s) biefstuk
  • 200 gr rucola

Bereidingswijze

1. Snipper de sjalotjes en fruit het met 2 eetlepels olijfolie in een sauspan.
2. Begin in de tussentijd vast met het fijn hakken van de knoflook, dat je daarna kunt toevoegen aan de pan. Het geheel mag nog 2 minuten bakken.
3. Daarna kun je de wijn toevoegen, om het 3 minuten tot de helft in te koken.
4. Je kunt ondertussen de biefstuk bakken. Bak hem zo gaar als je zelf het liefste hebt.
5. De Hero Bosbessen Jam kan als laatste bij de saus worden gevoegd. Als het goed gemengd en verwarmd is, kun je het op smaak brengen met peper en zout.
6. Serveer de biefstuk in plakjes met rucola en bosbessensaus.