• Hero op Lekkerland beurs Convenience in Actie’17

Hero op Lekkerland beurs Convenience in Actie’17

Op 26 en 27 maart was Hero aanwezig op de Lekkerland beurs Convenience in Actie’17 in De Fabrique in Maarssen.

Convenience in Actie’17

In de conveniencebranche is dit een van de grootste evenementen voor petrol, vending en tabak & gemak om geïnspireerd te worden door innovaties, nieuwe concepten en goede deals. Met een breed portfolio van o.a. tussendoortjes en dranken mag Hero op dit evenement zeker niet ontbreken.

Hero frisdranken & sappen

Onze Cassis is misschen wel het bekendste Hero product. Net als in 1938 komen de zwarte bessen voor Hero Cassis nog steeds van de vruchtbare Zeeuwse kleigrond. Hero Cassis ondergaat een natuurlijk gistingsproces en juist dit levert een unieke en volle ronde smaak.

En alle kennis over fruit die we sinds die tijd hebben opgebouwd, gebruiken we om de lekkerste fruitsoorten te selecteren om daar weer het lekkerste sap van te maken. 100% natuurlijk en dat houden we ook het liefst zo puur mogelijk.

Tussendoortjes

46% van de consumenten eet gemiddeld meer dan 3 tussendoortjes per dag en 73% van de consumenten vindt smaak nog altijd de belangrijkste keuze voor een tussendoortje. Daarom is Hero B’tween de perfecte invulling als tussendoortje.

 

Hero B’tween, de granenreep met lekkers tussendoor

B’tween BIG is een reep van 50 gram voor de extra stevige trek en daarnaast bieden we ook een alternatieven voor de kleine trek die minder dan 110 kcal bevatten en zo voldoen aan de richtlijnen Gezondere Kantines van het Voedingscentrum. Hero B’tween wordt geleverd in een opvallende presentatiedoos, dus gemakkelijk te plaatsen op een toonbank of verkoopcounter. Natuurlijk is Hero B’tween ook ideaal voor vendingmachines.

 

Hero op Lekkerland beurs Convenience in Actie’17

Misschien vind je dit ook interessant:

Top