• Hero Atelier op Food Inspiration Days

Hero Atelier op Food Inspiration Days

The end of good enough

Op 16 en 17 oktober stond Hero met het ‘THE ORIGINAL’ Cassis atelier op de Food Inspiration Day 2017.  De Food Inspiration Day is een tweedaags inspiratie-evenement voor professionals in de horeca en foodservice. Het evenement waar men letterlijk in aanraking komt met de foodtrends of tomorrow.

Het thema voor de Food Inspiration Day voor dit jaar was THE END OF GOOD ENOUGH. ‘Goed genoeg is immers niet meer voldoende. Wie gemiddeld is delft het onderspit. Een product, een concept, een ervaring in foodservice moet zo’n kwaliteit hebben dat er magnetisme ontstaat. De nieuwe entrepreneurs zijn op zoek naar de ultieme textuur, de perfecte smaak, het meest overtuigende design, de piekervaring voor de gast.’

Om hier op een inspirationele manier invulling aan dit thema te geven creëerde Hero ‘THE ORIGINAL’ Cassis Factory.

 

In dit Hero atelier doken we met onze gasten in de wereld van Hero cassis. We namen ze mee in het productieproces en lieten zien hoe fermentatie werkt. Van Zeeuwse zwarte bes tot Original perfect serve.

 Men genoot van onzeCassis-mixen met Weizener of Porter bier, Ketel 1 jenever of van de immens populaire alcoholvrije mocktail met Cassis, PortieFruit Mango-Perzik en rode bessen.

Het was een prachtig evenement waar we de enige échte cassis op een originele manier aan het publiek toonden!

 

 

 

Hero Atelier op Food Inspiration Days
Top