• Franciscus Gasthuis kiest Betuwe Jam voor de patiënt

Franciscus Gasthuis kiest Betuwe Jam voor de patiënt

Niet duurder, wel beter. Daarom heeft het Franciscus Gasthuis te Rotterdam voor Betuwe Jam van Hero gekozen.

Gevarieerd aanbod

In het Franciscus Gasthuis kunnen patiënten genieten van heerlijke vers bereide maaltijden naar eigen keuze. Ook voor het ontbijt en de lunch is het keuze-aanbod zeer gevarieerd.

Er wordt gebruik gemaakt van een broodbuffetwagen, waarbij de patiënten kunnen aangeven wat ze graag willen eten waarna ze dit direct geserveerd krijgen.

A-merken

“Er wordt veel voor a-merken gekozen”, vertelt Patrick Boumans, coördinator voeding, “vanwege de kwaliteit en de bekendheid voor de patiënt”. Echter de kosten zijn natuurlijk ook van zeer groot belang.

Betuwe; een vertrouwd merk

Na de (her)introductie van Betuwe is het Franciscus Gasthuis als één van de eerste ziekenhuizen overgegaan op Betuwe Jam. Patrick: “Dirk-Jan Lambooy, rayonmanager Hero, kwam bij mij langs om de Betuwe Jam te introduceren. Wij hebben naar aanleiding van zijn bezoek Betuwe en onze huidige jam getest en deze met elkaar vergeleken en we waren overdonderd. Hier hoefden we niet over na te denken! De kwaliteit is duidelijk veel beter.”

Een bekend merk met een hoge kwaliteit, zonder dat het veel duurder is. Betuwe roept bij veel patiënten goede herinneringen op. Iedereen kent Flipje nog, het lachende fruitmannetje. “Wij weten dat we nu een bekend en beter product geven aan onze patiënten. Dat geeft ons een goed gevoel!” aldus Patrick.

Franciscus Gasthuis kiest Betuwe Jam voor de patiënt

Misschien vind je dit ook interessant:

Top