• Hero Kerstpakket 1

Hero in het kerstpakket

Een kerstpakket is een jarenlange traditie om een werknemer te bedanken, wat zeer wordt gewaardeerd. Hero biedt daarom een divers assortiment van producten aan. Van de vertrouwde Hero jam tot het glutenvrije chips van Semper, van Hero The Premium Cassis tot een tussendoortje met minder dan 110 kcal. Producten die geschikt zijn om verschillende combinaties mee te maken, zodat u uw klanten zowel een traditioneel kerstpakket als een thema kerstpakket kunt bieden.

Waarom Hero in uw kerstpakket

  • A-merk
  • Verschillende combinaties mogelijk
  • Geschikt voor zowel traditionele als thema kerstpakketten
  • Verantwoord genieten
1 column

Hero Zoet Broodbeleg

Jam is een onmisbaar product in een kerstpakket. Hero heeft meer dan 100 jaar ervaring in het maken van de lekkerste jam, gemaakt van het allerbeste fruit met de allerlekkerste smaak. Naast jam biedt Hero verschillende keuzes en verpakkingen in zoet brood beleg.

 

  • Hero Kerstpakket B'tween

Hero Granenrepen

Een granenreep is ideaal voor een tussendoormoment. De Hero B’tween granenreep is een lekkere reep gemaakt van haver, gerst en tarwe en bevat geen conserveermiddelen of kunstmatige kleurstoffen. Door de inkoop van gecertificeerde UTZ cacao, steunt Hero de duurzame cacaoteelt. Hero B’tween is verkrijgbaar in verschillende formaten en verpakkingen.

Hero Frisdrank en Sap

Frismeester Frank Degenaar van Hero ontwikkelt al 40 jaar recepten voor Hero's frisdranken en vruchtensappen. Speciaal voor het 80-jarig jubileum van Hero The Original Cassis ontwikkelde hij " THE PREMIUM " Cassis. Uiteraard met onze vertrouwde Zeeuwse zwarte bes en met meer gefermenteerd zwarte bessensap voor een rijkere smaak. Een vleugje chinotto, de karakterestieke Italiaanse citrusvrucht, geeft deze cassis nog meer karakter. Een product dat u niet kunt missen in uw kerstpakket.

  • Hero Kerstpakket Tova

Hero Dessertsauzen

Bij kerstmis hoort samen eten. En bij samen eten hoort een feestelijk dessert. De Hero dessertsauzen zijn heerlijk over ijs of door de yoghurt en verkrijgbaar in  verschillende smaken en verpakkingen. Een product dat niet in uw kerstpakket mag ontbreken.

Semper

Wilt u een glutenvrij kerstpakket kunnen aanbieden? Een pakket wat niet alleen smaakvol is, maar ook van goede kwaliteit? Met Semper kunt u erop vertrouwen dat alle producten volledig glutenvrij zijn.

  • Hero Kerstpakket

Meer informatie

Wilt u meer informatie over onze kerstpakketten of een offerte op maat, vul dan het contactformulier in of mail direct naar: kerstpakketten@hero.nl.

 

Top