• Hero Frisdrank & Sap

Hero Frisdrank & Sap

Hero maakt al sinds 1938 de lekkerste dranken op basis van fruit en die jarenlange ervaring proef je terug in onze producten.

 
 
 
 
 
 
 

Hero Cassis

Onze Cassis is misschien wel het bekendste Hero product. Het wordt door de consument gezien als de enige, échte cassis. En dat is niet voor niets. Het wordt gemaakt van zwarte bessen uit eigen land, met een volle, ronde smaak. Hero Cassis was in 1938 één van de eerste frisdranken in Nederland die met écht vruchtensap werd gemaakt.

Net als in 1938 komen de zwarte bessen voor Hero Cassis nog steeds van de vruchtbare Zeeuwse kleigrond. Na de oogst worden ze bij de bessenteler ontsteeld, gekneusd en geperst. Daarna wordt een gedeelte onderworpen aan een natuurlijk gistingsproces waarbij verborgen geur- en smaakcomponenten vrijkomen. Hieraan dankt Hero Cassis haar volle ronde en unieke smaak. Verras en verwen uw gast met deze enige, échte cassis!

 
 
 
 
 
 
 

Hero Cassis Zero

Net als Hero Cassis The Original wordt Cassis Zero gemaakt van zwarte bessen uit eigen land, maar dan gezoet met zoetstoffen voor een laag aantal kilocalorieën. Net als in 1938 komen de zwarte bessen voor Hero Cassis nog steeds van de vruchtbare Zeeuwse kleigrond. Na de oogst worden ze bij de bessenteler ontsteelt, gekneusd en geperst. Daarna worden ze onderworpen aan een natuurlijk gistingsproces waarbij verborgen geur- en smaakcomponenten vrijkomen. Met Hero Cassis Zero heb je dus niet de calorieën, maar nog steeds de unieke Hero Cassis smaak!

 

Hero Sap

Naast Cassis maken we natuurlijk ook sappen. We hebben meer dan 100 jaar kennis van fruit en die gebruiken we om de lekkerste fruitsoorten te selecteren en het lekkerste sap te maken. Het fruit is vol van smaak en dat houden we het liefst zo puur mogelijk.

De Appelsap en Sinaasappelsap zijn ook verkrijgbaar in een blik van 250ml: handig voor onderweg. De Cassis, Sinaasappelsap en Appelsap 250ml bieden we ook aan in een combitray van 3x8 stuks, zeer geschikt voor wat kleinere locaties.

 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
Top