Ook zichzelf Spaarprogramma Hero Baby

Ontdek het Hero Baby spaarprogramma

Stap in de Wereld van Hero Baby: een online platform waar je kunt sparen voor gratis producten of korting op allerlei leuke producten. Spaar mee voor veel voordeel en shop de allerleukste producten voor je kleine!

Wij zijn er voor je

Er komt nogal veel op je af als je een kleine krijgt. Al tijdens de zwangerschap, maar ook daarna. Ondanks dat je vooral op je eigen gevoel moet vertrouwen, zijn we er voor je om te helpen! We weten hoe het is. Stap in De Wereld van Hero Baby! Je vindt hier alles wat je nodig hebt in deze nieuwe fase van je leven. Zo vind je alles over onze producten op Hero Baby, lees je de leukste artikelen op Mama is Alles, bestel je Hero Baby makkelijk online in onze webshop en spaar je mee voor hoge kortingen in de spaarshop!

Spaar voor hoge kortingen

Je vindt unieke codes op al onze Hero Baby-verpakkingen (m.u.v. volledige zuigelingenvoeding en dieetvoeding) en in de Hero Baby-nieuwsbrieven. Deze codes wissel je in voor punten in ons spaarprogramma. Je spaart voor hoge kortingen op de leukste en onmisbare producten! Bijvoorbeeld een babyphone van Alecto, een fietsstoeltje van Urban Iki of het leukste speelgoed van Janod. Er is dus altijd iets te vinden voor de fase waarin jij je bevindt!

Hoe werkt het?

  1. Vind unieke codes op Hero Baby-verpakkingen (m.u.v. volledige zuigelingenvoeding en dieetvoeding), en in de Hero Baby-nieuwsbrieven.
  2. Voer deze codes in via onze website of app. Je gespaarde punten kun je inwisselen tegen gratis producten of korting op allerlei leuke producten.
  3. Shop producten, van nachtlamp tot loopfiets, met leuke kortingen in onze spaarshop. Groei en geniet samen met je kleine!

Gratis welkomstbox

Extra leuk? Meld je aan voor ons Hero Baby Spaarprogramma, en ontvang een gratis welkomstbox en de eerste 40 punten gratis. Waar ga jij voor sparen?