Stylist

Deze kleding maakt zelfs hoogzwangere koukleumen gelukkig

Winter is coming en alsof dat niet al genoeg is heb je ook nog eens een buik die onder geen enkele jas past. Tijd voor een rondje shoppen. Van deze kleding wordt zelfs de meest koukleumerige (hoog)zwangere gelukkig.

1. Sportkleding

Bewegen is misschien niet meer je lievelings, nu met die zware buik. Maar geloof mij als ik zeg dat het je zwangerschap, en straks je herstel na de bevalling echt ten goede komt. En om het een beetje leuker te maken schaf je natuurlijk een nieuwe sportoutfit aan, zoals deze van Mom in Balance, speciaal voor dikke buiken gymnastiek.

Mom in Balance | Legging € 79,50

Mom in Balance | Long sleeve tee € 39,50

2. Trui

Perfect voor een boswandeling of gewoon op de bank als de energie er niet is. Heb je even helemaal nergens zin in, verdwijn je er gewoon helemaal in. Met hoofd en al.

Selected Femme | Coltrui € 99,99

3. Broek

Hulde voor broeken zonder knopen of ritssluitingen. Deze Stieglitz flare zit, zwanger of niet zwanger, god-de-lijk. Draag er een oversized trui op en je wilt nooit meer iets anders aan.

Stieglitz | Lora flare € 99,00

4. Jurk

Onder deze hippe soepjurk past elke maat buik en hij is niet te warm, geheel rekening houdend met zwangerschaps-opvliegers. H&M verkoopt fijne zwangerschaps panty’s die je helemaal over je buik kunt trekken.

Monki | Oversized dress € 25,00

5. Jas

De buitenjas is een lastige, want die moet echt dicht kunnen. Nu kun je een lekker saai en degelijk exemplaar aanschaffen of de wereld gewoon laten zien dat je een prachtige buik hebt. Wel zo fijn als je er in de tram geen zitplaats is.

Zara | Jas met geometrisch jacquard € 79,95

6. T-shirt

Past dit gezellig pastelshirtje niet over je buik? Dan draag je ‘m over een H&M zwangerschaps hemdje. Lekker kleurtje onder elk supersized vest.

Navy Notch | Baby Bye Bye pink t-shirt € 29,95

7. Beanie

Omdat je tijdens je zwangerschap een vrijbrief hebt voor kattigheid. Naar je partner, de buurvrouw of buschauffeur. Over een paar maanden ben je weer je lieve zelf.

Come get fashion | Eye(cat)cher beanie € 12,99

8. Sjaal

Tip van de week: rondstruinen op de mannenafdeling loont! Alles valt net wat losser, wijder, en langer in het geval van deze sjaal. Zo kun je je jas ook nog open dragen mocht ‘ie niet meer dicht kunnen: die sjaal houdt je wel warm.

Selected Homme | Sjaal wolblend € 29,95

9. Handschoenen

Na week 15 loopt je zwangere lichaamstemperatuur alleen maar op, maar voor die tijd… Bibberende knieën, klapperende tanden en ijskoude handen. Deze wanten helpen je deze ijstijd door. En ja, je mag ze ook thuis gewoon aanhouden.

Laimböck Kopenhagen | Havana € 59,95

Ga er nog even lekker tussenuit met je gezin, naar een van deze Hollandse achteroverleun-oorden bijvoorbeeld.

*Aan de genoemde bedragen kunnen geen rechten worden ontleend.

Leuke zwangerschapskleding deze winter, ga je ervoor?

Loading ... Loading ...