Stylist

9x stoere kinderkleren

Word je om de oren geslagen met roze jurkjes of heb je al een kast vol blauwe rompertjes? Geen zorgen. Unisex is in én handig. Wij zochten 9x stoere babykleding uit waar kids en mama’s blij van worden. Ook fijn: je bespaart meteen op de (eventueel) volgende kleine. Tegen de tijd dat je daar al aan denkt dus.

Vlekkenfestijn

Bij baby’s horen…vlekken. Groot, middelgroot, klein; het maakt allemaal niet uit. Als je vies bent ben je vies. Dus waarom niet alvast iets kopen waar de vlekjes al op zitten, niet waar? Zoals deze Splash Baseball Jacket van Little Indians. Met dit jasje steelt jouw spetter geheid de show. Prijs: €49,95 bij Little Indians.

Op je lijf geschreven

Een shirt met marmeren print. Inderdaad, waarom niet? Het shirt is super makkelijk te combineren met wit, zwart, grijs en blauw. En je kleine kleurt past ook nog eens goed bij je interieur. Prijs: €26,95 van House of Ninoh.

Je kleine doerak in een zebrapak

Praktisch voor de zomer en helemaal leuk op de foto: de zebra one-piece is de perfecte outfit voor de kleine om lekker op avontuur te gaan. Net alsof ie midden in de Afrikaanse savanne staat. Prijs: €34,95 van Lucky No.7.

Juicy rompertje

Een schattig stukje hiphop nostalgie voor de volgende generatie. De sussende woorden brengen je helemaal terug naar de nineties. De volgende keer dat je kleintje je ’s nachts wakker houdt kun denk je natuurlijk: It’s all good baby baby. Prijs: $25,00 (te betalen met PayPal) bij Little Suckers.

Dutch design

Als je ‘t ontwerpster Jet Teunis van JETPAQ vraagt, is buiten spelen en vies worden heel goed voor kinderen. Haar kleding is dan ook geïnspireerd op de peutertijd, want: zorgeloos. Dan krijg je dus handgemaakte kleding die heel lang meegaat, maar die wel lekker vies mag worden. Prijs: €25,00 bij JETPAQ.

Milkshakes om te dragen

Deze grafische popart milkshake’s geven jouw baby in een handomdraai een stoere en speelse look. Maar wees gewaarschuwd: kijk er te lang naar en je krijgt spontaan cravings naar alles wat zoet en koud is. Prijs: €28,50 bij CarlijnQ.

Namasté!

Iedereen vind je kiddo gelijk een zonnetje in deze onesie van Bangladash Universe. Superstoere zwarte, grijze en witte pakjes met een mooie boodschap. En het leukste is wel dat je je zelf ook helemaal in dezelfde designs kunt steken. Ieder stuk is met liefde ontworpen en gezeefdrukt in een atelier in Utrecht. Prijs: €25,00 bij Bangladash Universe.

Een kind van de wereld

Waan je onder een palmboom met dit hippe rompertje van Sproet & Sprout. Tip: ook super leuk om in een glazen pot cadeau te geven als kraamcadeau of voor een babyshower. Prijs: €24,95 bij Sproet & Sprout.

Lekker niksen in je Nixnut

Deze soft jogging van Nixnut is er zo eentje waar je ook wel een mama-versie van kunt gebruiken. De patches op de knieën maken het broekje helemaal af. Zacht als een pyjama, maar stoer en stijlvol om mee voor de dag te komen. Prijs: €29,95 Bij Nixnut

Over de auteur: Talita Kalloe (30), getrouwd met Tim (32) en als oprichter van online magazine soulstores.com altijd op zoek naar de krenten uit de pap.

Welk item ontbreekt nog in onze lijst? Laat het weten in de comments!

*Aan de genoemde bedragen kunnen geen rechten worden ontleend.