Bereidingswijze
Als je dacht dat gewone wentelteefjes al lekker waren, dan moet je deze zeker maken! Wentelteefjes van suikerbrood met aardbeien cheesecake room. Genieten bij een uitgebreid ontbijt!
1. Klop het ei, 1 eetlepel Minder Zoet aardbeienjam, de kaneel en melk los in een diep bord.
2. Haal de plakken suikerbrood één voor één door het eimengsel. Zorg ervoor dat het mengsel goed in suikerbrood kan trekken.
3. Verhit een klontje roomboter in een grote koekenpan en bak de wentelteefjes in ongeveer 5 minuten goudbruin. Halverwege keer je de wentelteefjes om.
4. Meng ondertussen de mascarpone met de kokos en limoenrasp.
5. Roer de overige aardbeienjam er met een swirl doorheen.
6. Snijd vervolgens de aardbeien door de helft en snijd de munt fijn.
7. Haal de wentelteefjes uit de pan en verdeel over de borden.
8. Garneer met de aardbeien cheesecake room, halve aardbeien en munt. Verdeel er eventueel nog wat kokos en limoenrasp overheen.
Tip: Serveer de wentelteefjes direct, ze zijn het lekkerst als ze nog warm zijn!
Dit fantastische recept is speciaal voor de Hero Jam Studio geschreven door Lisa van
FoodLies.