Header_Suikerbrood_3840x1400.jpg
Ontbijt

Suikerbrood wentelteefjes met aardbeien cheesecake room

  • Bereidingstijd
    15 minuten
  • Porties
    2 Personen
  • Moeilijkheidsgraad
    Makkelijk
Bewaar dit recept

Bereidingswijze

  1. Klop het ei, 1 eetlepel Minder Zoet aardbeienjam, de kaneel en melk los in een diep bord.
    Ingredienten_Suikerbrood_2400x1200.jpg
  2. Haal de plakken suikerbrood één voor één door het eimengsel. Zorg ervoor dat het mengsel goed in suikerbrood kan trekken.
    Bereiding_Suikerbrood_2400x1200.jpg
  3. Verhit een klontje roomboter in een grote koekenpan en bak de wentelteefjes in ongeveer 5 minuten goudbruin. Halverwege keer je de wentelteefjes om.
  4. Meng ondertussen de mascarpone met de kokos en limoenrasp.
  5. Roer de overige aardbeienjam er met een swirl doorheen.
  6. Snijd vervolgens de aardbeien door de helft en snijd de munt fijn.
  7. Haal de wentelteefjes uit de pan en verdeel over de borden.
  8. Garneer met de aardbeien cheesecake room, halve aardbeien en munt. Verdeel er eventueel nog wat kokos en limoenrasp overheen.
    IMG_0936-600x412.jpg

Tip!

  1. Serveer de wentelteefjes direct, ze zijn het lekkerst als ze nog warm zijn!