Ontbijt
Suikerbrood wentelteefjes met aardbeien cheesecake room
Bereidingstijd
15 minutenPorties
2 PersonenMoeilijkheidsgraad
Makkelijk
Bereidingswijze
- Klop het ei, 1 eetlepel Minder Zoet aardbeienjam, de kaneel en melk los in een diep bord.
- Haal de plakken suikerbrood één voor één door het eimengsel. Zorg ervoor dat het mengsel goed in suikerbrood kan trekken.
- Verhit een klontje roomboter in een grote koekenpan en bak de wentelteefjes in ongeveer 5 minuten goudbruin. Halverwege keer je de wentelteefjes om.
- Meng ondertussen de mascarpone met de kokos en limoenrasp.
- Roer de overige aardbeienjam er met een swirl doorheen.
- Snijd vervolgens de aardbeien door de helft en snijd de munt fijn.
- Haal de wentelteefjes uit de pan en verdeel over de borden.
- Garneer met de aardbeien cheesecake room, halve aardbeien en munt. Verdeel er eventueel nog wat kokos en limoenrasp overheen.
Tip!
- Serveer de wentelteefjes direct, ze zijn het lekkerst als ze nog warm zijn!