Header_Pompoenpizza met perzikjam_3840x1400.jpg
Diner

Pompoenpizza met perzikjam

  • Bereidingstijd
    20 minuten
  • Porties
    2 Personen
  • Moeilijkheidsgraad
    Makkelijk
Bewaar dit recept

Bereidingswijze

  1. Meng 2 eetlepels Hero Landfruit Perzik jam met 2 eetlepels olijfolie, peper en zout en schep hier de pompoenplakjes door.
    Ingredienten_Pompoenpizza met perzikjam_2400x1200.jpg
  2. Verspreid de pompoen over een met bakpapier bekleed bakblik en bak 15-20 minuten in de oven op 180°C.
    Bereiding_Pompoenpizza met perzikjam_2400x1200.jpg
  3. Verdeel de pompoen over de twee pizzabodems, leg de uien, tijmblaadjes en gorgonzola er bovenop.
  4. Bak de pizza’s 10-12 minuten in de oven op 220°C tot de gorgonzola gesmolten is en goudbruin kleurt.
  5. Besprenkel de pizza’s met de cremaceto balsamico en leg op iedere pizza een handje rucola.