Jam studio logo

Pompoenpizza met perzikjam

Bereidingstijd: 20 min. bereidingstijd
30 min. wachttijd
Makkelijk
Door Hero

Bekijk de benodigdheden

Ingrediënten

  • 2 st groente-pizzabodems (bijvoorbeeld Magioni pizzabodem supergreen)
  • 400 g pompoen in kleine plakjes
  • 2 el Hero Landfruit Perzik
  • 2 takjes tijm blaadjes losgerist
  • 1 st grote rode ui in dunne ringen
  • 150 g gorgonzola in stukjes
  • 25 g rucola
  • 3 12 el cremaceto balsamico
  • 1 el olijfolie
  • 1 snufje peper en zout

Keukenapparatuur

  • Koekenpan

Bereidingswijze

Zin in een lekkere pizza, maar dan wel met volop groente? Ga voor deze groentepizza met pompoen en gorgonzola!

1. Meng 2 eetlepels Hero Landfruit Perzik jam met 2 eetlepels olijfolie, peper en zout en schep hier de pompoenplakjes door.

2. Verspreid de pompoen over een met bakpapier bekleed bakblik en bak 15-20 minuten in de oven op 180°C.

3. Verdeel de pompoen over de twee pizzabodems, leg de uien, tijmblaadjes en gorgonzola er bovenop. 

4. Bak de pizza’s 10-12 minuten in de oven op 220°C tot de gorgonzola gesmolten is en goudbruin kleurt.

5. Besprenkel de pizza’s met de cremaceto balsamico en leg op iedere pizza een handje rucola.

 
Op zoek naar meer heerlijke inspiratie? Kijk snel verder op de Hero Jam Studio

Volg ons op Instagram

    Heb jij ook een jam recept?

    Upload jouw recept