Jam studio logo

Frambozen ontbijttaartjes uit de magnetron

Bereidingstijd: 8 min. bereidingstijd
5 uur wachttijd
Makkelijk
Door Chantal Vedder

Bekijk de benodigdheden

Ingrediënten

  • 200 g magere kwark
  • 1 st ei
  • 15 g vanille whey
  • 15 g havermout
  • 2 el Hero Minder Zoet Frambozen
  • Topping:
  • 100 g magere kwark
  • 1 el Hero Minder Zoet Frambozen
  • 6 st frambozen

Keukenapparatuur

  • magnetron
  • klein magnetronbestendig bakje of schaaltje

Bereidingswijze

1. Roer het ei los met de kwark.

2. Voeg het whey poeder, de havermout en de jam toe.

3. Roer alles goed door elkaar.

Hero Frambozen ontbijttaartjes voor stap 1

4. Giet het mengsel over in een magnetronbestendig bakje of schaaltje.

5. Zet het bakje 2 à 3 minuten in de magnetron, op vol vermogen.

Hero Frambozen ontbijttaartjes voor stap 2

6. Laat het mengsel goed afkoelen. Minimaal 5 uur maar het liefst een nacht in de koelkast.

7. Stort het taartje op een bord. Leg hiervoor een bord omgedraaid op het schaaltje en draai alles in één keer om. Je kunt nu het schaaltje verwijderen.

8. Roer voor de topping 1 eetlepel jam door de kwark en verdeel dit over het taartje. Versier het taartje tot slot met wat frambozen.

Hero Frambozen ontbijttaartjes eindresultaat

Tip: Maak dit taartje een dag van te voren klaar. Zo kan het mooi een nacht goed koud worden in de koelkast en hoef je het ’s ochtends alleen te storten en af te maken met de topping!

Dit fantastische recept is speciaal voor de Hero Jam Studio geschreven door Chantal van Ontbijttaart

Volg ons op Instagram

    Heb jij ook een jam recept?

    Upload jouw recept