Deconstructed pavlova
Dessert

Deconstructed pavlova

  • Bereidingstijd
    15 minuten
  • Porties
    2 Personen
  • Moeilijkheidsgraad
    Makkelijk
Bewaar dit recept

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 100°C.
    Ingredienten_Deconstructed pavlova
  2. Klop 3 eiwitten op met een snufje zout en voeg geleidelijk de suiker toe.
  3. Spatel ½ eetlepel poedersuiker door de opgeklopte eiwitten en spuit of schep de eiwitten op een met bakpapier beklede bakplaat.
  4. Laat de eiwitten minimaal 2 uur drogen in de voorverwarmde oven. Laat ze daarna afkoelen.
    Bereiding_Deconstructed pavlova
  5. Breek de meringues in grove stukken en verdeel deze met de frambozen over kleine bordjes.
  6. Roer de jam los en verdeel de jam en chocoladesaus over de meringues.
  7. Garneer met wat blaadjes munt.

Tip!

  1. Weinig tijd? Je kunt de meringues ook kant en klaar kopen. Zo heb je toch in korte tijd een lekker en feestelijk dessert op tafel staan!