Dessert
Deconstructed pavlova
Bereidingstijd
15 minutenPorties
2 PersonenMoeilijkheidsgraad
Makkelijk
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 100°C.
- Klop 3 eiwitten op met een snufje zout en voeg geleidelijk de suiker toe.
- Spatel ½ eetlepel poedersuiker door de opgeklopte eiwitten en spuit of schep de eiwitten op een met bakpapier beklede bakplaat.
- Laat de eiwitten minimaal 2 uur drogen in de voorverwarmde oven. Laat ze daarna afkoelen.
- Breek de meringues in grove stukken en verdeel deze met de frambozen over kleine bordjes.
- Roer de jam los en verdeel de jam en chocoladesaus over de meringues.
- Garneer met wat blaadjes munt.
Tip!
- Weinig tijd? Je kunt de meringues ook kant en klaar kopen. Zo heb je toch in korte tijd een lekker en feestelijk dessert op tafel staan!