Header_crostini_feta_bosbessen_bietenrelish
Borrel

Crostini met feta en bosbessen-bietenrelish

  • Bereidingstijd
    30 minuten
  • Porties
    4 Personen
  • Moeilijkheidsgraad
    Makkelijk
Bewaar dit recept

Bereidingswijze

  1. Rasp de bieten en doe ze met de azijn, jam, kaneel en kruidnagels in een pan. Breng aan de kook en laat 8-10 minuten zachtjes koken. Laat de relish afkoelen en verwijder de kruidnagels.
    Ingredienten_crostini_feta_bosbessen_bietenrelish
  2. Bestrijk het brood met olijfolie en rooster het in de grillpan. Halveer de knoflook en wrijf het brood ermee in. Bestrooi het brood met zout naar smaak.
  3. Leg wat slablaadjes en kiemgroenten op de broodjes. Schep hierop de relish en leg daarop een plak feta. Leg hierop nog wat kiemen bestrooi met gemalen zwarte peper.

Tip!

  1. Liever andere groente, brood of kaas? Dit gerecht is helemaal naar eigen smaak aan te passen!