Jam studio logo

Crostini’s met geitenkaas en vijgen

Bereidingstijd: 20 min. bereidingstijd
Makkelijk
Door Hero

Bekijk de benodigdheden

Ingrediënten

  • 4 sneetje(s) zuurdesembrood
  • 4 el olijfolie
  • 1 el Hero Bosvruchtenjam
  • 1 el balsamico azijn
  • 300 g geitenkaas
  • 8 plak Prosciutto
  • 4 st vijgen

Keukenapparatuur

  • Broodrooster

Bereidingswijze

Deze crostini’s zijn een heerlijke combi tussen zoet en zout en perfect voor een gezellige borrel of tapasavond. Eet smakelijk!

1. Rooster de sneetjes brood in een broodrooster en snij doormidden.

2. Meng voor de dressing de bosvruchtenjam met de balsamico azijn. 

3. Besmeer de crostini’s rijkelijk met de geitenkaas.

4. Verdeel er de plakjes prosciutto over.

5. Snij de vijgen in partjes en verdeel over de crostini’s.

6. Besprenkel de crostini’s met de bosvruchten vinaigrette.


 
Tip: Extra lekker! Als de crostini’s af zijn, leg er dan nog wat verse bosbessen op.

Volg ons op Instagram

    Heb jij ook een jam recept?

    Upload jouw recept