Dessert
Chia pudding met Minder Zoet Bosvruchtenjam
Bereidingstijd
10 minutenPorties
2 PersonenMoeilijkheidsgraad
Makkelijk
Bereidingswijze
- Blend de kwark, banaan en een theelepel Minder Zoet bosvruchtenjam tot een gladde massa.
- Roer de chiazaadjes erdoor en zet het mengsel minimaal 30 minuten, afgedekt met folie, in de koelkast.
- Zet twee glaasjes klaar en schep in elk glaasje een ruime eetlepel granola, of in ieder geval genoeg om de bodem te bedekken.
- Schep hierna de chiapudding er op en druk het met een lepel voorzichtig aan tot een egale laag.
- Meng twee eetlepels Minder Zoet bosvruchtenjam in een kommetje met ongeveer één eetlepel water.
- Verdeel de saus over de glaasjes en strijk het glad.
- Je kunt de pudding direct serveren!
Tips!
- Je kunt de chiapudding tot een dag bewaren in de koelkast.
- Garneer de chiapudding met wat vers fruit voor een extra feestelijk glaasje!