clubsandwick bagel_header_3940x1400.jpg
Lunch

Bagel clubsandwich

  • Bereidingstijd
    15 minuten
  • Porties
    4 Personen
  • Moeilijkheidsgraad
    Makkelijk
Bewaar dit recept

Bereidingswijze

  1. Snijd de bagels open en rooster ze in een broodrooster.
    clubsandwich bagel_ingredienten_2400x1200.jpg
  2. Wrijf de roze peper fijn in een vijzel.
  3. Meng de roze peper met de ricotta, Minder Zoet frambozenjam en de citroenrasp.
  4. Smeer de kipfilets in met 1 eetlepel olijfolie en bestrooi met peper en zout.
  5. Verhit een grillpan en grill hierin de kipfilets in 8 tot 10 minute goudbruin. Keer regelmatig.
  6. Laat de kipfilet afkoelen snijd in dikke plakken.
  7. Verhit een koekenpan en bak hierin de pancetta in 4 minuten knapperig. Laat uitlekken op keukenpapier.
  8. Doe de pistachenootjes met het citroensap, 4 eetlepels olijfolie, peper en zout in een hakmolen en hak tot een grove dressing.
  9. Besmeer de onderkant van de bagel met het frambozen-ricottamengsel en leg er de plakken kip bovenop.
  10. Leg de gebakken pancetta op de kipfilet en daar bovenop de rucola.
    clubsandwich bagel_bereiding_2400x1200.jpg
  11. Besmeer de bovenkant van de bagel met de pistachedressing en leg er bovenop.

Tip!

  1. Geen roze peper in huis? Breng de ricotta op smaak met witte peper.