Lunch
Bagel clubsandwich
Bereidingstijd
15 minutenPorties
4 PersonenMoeilijkheidsgraad
Makkelijk
Bereidingswijze
- Snijd de bagels open en rooster ze in een broodrooster.
- Wrijf de roze peper fijn in een vijzel.
- Meng de roze peper met de ricotta, Minder Zoet frambozenjam en de citroenrasp.
- Smeer de kipfilets in met 1 eetlepel olijfolie en bestrooi met peper en zout.
- Verhit een grillpan en grill hierin de kipfilets in 8 tot 10 minute goudbruin. Keer regelmatig.
- Laat de kipfilet afkoelen snijd in dikke plakken.
- Verhit een koekenpan en bak hierin de pancetta in 4 minuten knapperig. Laat uitlekken op keukenpapier.
- Doe de pistachenootjes met het citroensap, 4 eetlepels olijfolie, peper en zout in een hakmolen en hak tot een grove dressing.
- Besmeer de onderkant van de bagel met het frambozen-ricottamengsel en leg er de plakken kip bovenop.
- Leg de gebakken pancetta op de kipfilet en daar bovenop de rucola.
- Besmeer de bovenkant van de bagel met de pistachedressing en leg er bovenop.
Tip!
- Geen roze peper in huis? Breng de ricotta op smaak met witte peper.