Diner
Aziatische groene asperge & gember wokschotel
Bereidingstijd
20 minutenPorties
4 PersonenMoeilijkheidsgraad
Makkelijk
Bereidingswijze
- Snijd 2 cm van de onderkant, dit is hard en hoef je niet te gebruiken. Snijd de rest van de asperges vervolgens in schuine stukken van ongeveer 4 cm.
- Bak de kipblokjes in een beetje olie in 5 minuten goudbruin en zet apart.
- Verhit 2 eetlepels olie in een wok en fruit hierin de sjalot 1 minuut.
- Voeg de asperges toe en roerbak 6 minuten mee.
- Meng alle ingrediënten voor de saus, voeg toe aan de asperges en roerbak 2 minuten mee.
- Voeg de kip toe aan de asperges en verwarm nog 2 minuten.
- Garneer met lente-ui, sesamzaadjes en koriander.
Tip!
- Geen gemberjam in huis? Maak de salade met abrikozenjam!