Header_frambozenkoekjes
Gebak

Frambozenjamkoekjes met kokos

  • Bereidingstijd
    20 minuten
  • Porties
    30 Personen
  • Moeilijkheidsgraad
    Makkelijk
Bewaar dit recept

Bereidingswijze

  1. Mix de boter met de suiker en het zout romig.
    Ingredienten_frambozenkoekjes
  2. Voeg het ei toe en mix goed.
  3. Mix tot slot de bloem, kokos en het bakpoeder er door.
  4. Maak een rol van het deeg en laat het, verpakt in plastic folie, in de koelkast een half uur stevig worden.
  5. Verwarm ondertussen de oven voor op 180°C.
  6. Snijd de rol deeg in plakjes en rol hier balletjes van (ongeveer 30 stuks).
  7. Leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat en druk met je duim een kuiltje in het midden van elk deegbolletje.
  8. Vul de kuiltjes met jam.
  9. Bak de boekjes in 15 tot 20 minuten gaar en goudbruin. Laat ze afkoelen.

Tip!

  1. Liever een andere smaak? Gebruik bijvoorbeeld eens aardbeienjam of snoep van zwarte kers! Allemaal even lekker.