Header_Eiersalade
Lunch

Eiersalade met radijsjes en rucola

  • Bereidingstijd
    25 minuten
  • Porties
    4 Personen
  • Moeilijkheidsgraad
    Makkelijk
Bewaar dit recept

Bereidingswijze

  1. Doe de eieren in een middelgrote pan en voeg water toe zodat alle eieren onder water staan.

    Ingredienten_Eiersalade
  2. Doe er een deksel op en breng het aan de kook op hoog vuur.

  3. Zodra het water kookt, haal je de pan van het vuur. Bedek vervolgens de pan met een grote handdoek en laat de pan 12 minuten staan.

  4. Als de 12 minuten verstreken zijn, doe de eieren dan direct in een andere pan met koud water en laat ze 5 minuten afkoelen.

  5. Meng ondertussen alle overige ingrediënten in een kom.

  6. Pel de eieren en snijd ze in stukjes.

  7. Voeg de eieren toe aan de kom met de rest van de ingrediënten en meng het geheel tot een mooie eiersalade.

  8. Rooster de vier sneetjes brood, beleg ze met wat rucola en verdeel de eiersalade over de toast. Garneer met de radijsjes.