Lunch
Eiersalade met radijsjes en rucola
Bereidingstijd
25 minutenPorties
4 PersonenMoeilijkheidsgraad
Makkelijk
Bereidingswijze
- Doe de eieren in een middelgrote pan en voeg water toe zodat alle eieren onder water staan.
- Doe er een deksel op en breng het aan de kook op hoog vuur.
- Zodra het water kookt, haal je de pan van het vuur. Bedek vervolgens de pan met een grote handdoek en laat de pan 12 minuten staan.
- Als de 12 minuten verstreken zijn, doe de eieren dan direct in een andere pan met koud water en laat ze 5 minuten afkoelen.
- Meng ondertussen alle overige ingrediënten in een kom.
- Pel de eieren en snijd ze in stukjes.
- Voeg de eieren toe aan de kom met de rest van de ingrediënten en meng het geheel tot een mooie eiersalade.
- Rooster de vier sneetjes brood, beleg ze met wat rucola en verdeel de eiersalade over de toast. Garneer met de radijsjes.