header_baked_oats
Ontbijt

Baked oats

  • Bereidingstijd
    10 minuten
  • Porties
    2 Personen
  • Moeilijkheidsgraad
    Makkelijk
Bewaar dit recept

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 175°C.
    ingredienten_baked_oats
  2. Meng de havervlokken, kaneel, bakpoeder en een snufje zout in een kom.
  3. Schil de appel en snijd in kleine blokjes.
  4. Meng de melk, Minder Zoet abrikozenjam, appel, honing en het ei door de havervlokken heen.
    bereiding_baked_oats
  5. Vet een kleine ovenschaal in met wat boter en giet het beslag er in.
  6. Bak in 20 tot 25 minuten gaar en goudbruin.
  7. Serveer de gebakken havermout met wat extra Minder Zoet abrikozenjam, de Griekse yoghurt en garneer met wat munt.

Tips!

  1. Extra lekker als het nog warm is!
  2. Dit fantastische recept is speciaal voor de Hero Jam Studio geschreven door Lisa van FoodLies.