Hero Group: wereldwijd al 125 jaar actief

De Hero Group, oftewel Hero - het moederbedrijf van Hero Baby - biedt wereldwijd heerlijke producten aan die gemaakt zijn van de beste ingrediƫnten. Hero is in ruim 30 landen actief, waarvan in meer dan 20 landen met kindervoeding.

Hero bestaat wereldwijd al meer dan 125 jaar. In Nederland vieren we ons 100-jarig bestaan in 2014.

Hero in Nederland

Hero Baby

We heten vanaf maart 2014 Hero Baby. Dezelfde vertrouwde flesvoeding, maar met een andere naam.

Hero Fruit

In Nederland is het merk Hero vooral bekend van haar producten op basis van fruit zoals jam en fruitsappen. Goede producten met zoveel mogelijk fruit. De laatste jaren bracht Hero veel nieuwe producten op de markt, zoals kokoswater en bevroren fruit op een stokje. Producten gemaakt volgens de standaarden van nu en zonder onnodige toevoegingen. Bekijk onze fruitproducten op www.hero.nl.

Organix Goodies

Naast haar fruitproducten en Hero Baby producten biedt Hero in Nederland ook Organix Goodies aan: een lijn van lekkere en verantwoorde tussendoortjes voor baby's en peuters. Dankzij de No Junk Promise zijn alle tussendoortjes veilig, puur en voedzaam en zijn ze gemaakt van biologische, natuurlijke ingrediƫnten. Dus zonder onnodige toevoegingen, zoals kleur*-, geur- en smaakstoffen, conserveermiddelen* en smaakversterkers*. En de lekkere tussendoortjes van Organix bevatten geen toegevoegd zout, suiker en gehard vet en kennen een laag maximum percentage aan verzadigd vet.

Organix Goodies kun je bekijken op www.organix.nl
* conform wetgeving

Hero Instituut voor Babyvoeding

Het gerenommeerde Hero Instituut voor Babyvoeding is het kenniscentrum van de Hero Group waar de voeding van de allerkleinsten centraal staat. Al jaren wordt hier dagelijks onderzocht hoe wij onze babyvoeding nog verder kunnen verbeteren en delen we onze wetenschappelijke kennis over babyvoeding met de medische professie en consumenten. Het Hero Instituut voor Babyvoeding werkt nauw samen met wetenschappers, artsen, voedingsdeskundigen en nog vele andere professionals. Daarnaast wordt er goed naar de ervaringen en wensen van moeders geluisterd.

Het Hero Instituut voor Babyvoeding staat voor:

  • wetenschappelijk onderzoek naar de groei en ontwikkeling van baby's
  • het begeleiden van lokale Hero organisaties bij het ontwikkelen van nieuwe babyvoeding producten
  • het delen en publiceren van wetenschappelijke rapporten en congressen
  • het uitwisselen van kennis met o.a. universiteiten en ziekenhuizen
  • het trainen van medische experts

Als je meer wilt weten over het Hero Instituut voor Babyvoeding kun je altijd contact met ons opnemen.